Problem with Lycos Upload Sites

Any problems, requests or comments regarding the site can go in here.

Problem with Lycos Upload Sites

Postby mw2merc on Fri Jun 11, 2004 7:16 pm

Something wrong with the Lycos Upload Sites. I tried uploading 2 different GIFs that were 212k & 341k.

http://members.lycos.co.uk/hhahscreens (screenshots for this site only)
After I browse, select, & click submit, all I get is 'You didn't upload a file'. WTF?

http://members.lycos.co.uk/hhahscreens2 (screenshots for this site only - option 2, use it every so often, should reduce bandwidth if you alternate)
Same as above^.

http://members.lycos.co.uk/hhahmisc (misc. pictures)
Says no longer available.
"I put the KILL, in SKILL!!!"
"faecs occurrere"
"Better you, than me!"
Image
Image
Image
User avatar
mw2merc
The Ninth Passenger
 
Posts: 929
Joined: Tue Apr 20, 2004 10:20 pm
Location: NOT Smog Capital, California, USA

Postby spudthedestroyer on Sat Jun 12, 2004 2:07 pm

your files too big, how can you have a screenshot that's so big????

there is a restriction on the filesize to prevent people posting junk. I suggest just registering your own ftp space @ lycos and then ftping in :)
ImageImage
ImageImage
User avatar
spudthedestroyer
Rear Admiral Lieutenant General
 
Posts: 4394
Joined: Sat Apr 17, 2004 8:47 pm
Location: Royal Britannia

Postby mw2merc on Sat Jun 12, 2004 5:59 pm

Too big? the page says files need to be under 500k, which they were. Anyways, I'll look into getting my own space.
"I put the KILL, in SKILL!!!"
"faecs occurrere"
"Better you, than me!"
Image
Image
Image
User avatar
mw2merc
The Ninth Passenger
 
Posts: 929
Joined: Tue Apr 20, 2004 10:20 pm
Location: NOT Smog Capital, California, USA

Postby spudthedestroyer on Sat Jun 12, 2004 6:16 pm

trust me its too big its timing out as your not uploading fast enough, i did make the page :lol:

Anyway, look into? You lazy sod, I'll make it easy:

click this link:
http://www.tripod.lycos.co.uk/signup/signup.phtml
make up 6 or so words, press submit
and your done :lol:
ImageImage
ImageImage
User avatar
spudthedestroyer
Rear Admiral Lieutenant General
 
Posts: 4394
Joined: Sat Apr 17, 2004 8:47 pm
Location: Royal Britannia

Postby mw2merc on Sat Jun 12, 2004 6:36 pm

I'm not lazy. I'm already signed up on Lycos, but I can't figure out from their screwed up web page, how to set-up/upload files.

And why does Lycos UK require a Java Pop-Up window to register? It's taking forever to register. Must be cause I'm from 'The States'.

Webpage design is such a crappy field now. It's as F'ed up as advertising in general.
"I put the KILL, in SKILL!!!"
"faecs occurrere"
"Better you, than me!"
Image
Image
Image
User avatar
mw2merc
The Ninth Passenger
 
Posts: 929
Joined: Tue Apr 20, 2004 10:20 pm
Location: NOT Smog Capital, California, USA

Postby maxpayne2409 on Sat Jun 12, 2004 7:37 pm

Must be cause I'm from 'The States'


id say its more because lycos are so far up their own arse they can wash their hair from the inside :lol:
User avatar
maxpayne2409
Hacked the Mainframe
 
Posts: 4310
Joined: Mon Apr 19, 2004 2:26 pm
Location: Sliding To Different Worlds, Same Planet, Different Dimension


Return to Site Help & Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron